مطالب

طرز تهیه گل کلم سوخاری و پفکی خوشمزه و رستورانی

گل کلم یکی از پرمصرف ترین سبزیجات خوراکی در جهان است و در رنگ های مختلفی مانند سفید، نارنجی، بنفش و سبز موجود است. از ساقه و برگ این گیاه استفاده نمی شود و فقط از گل های آن در صنایع غذایی استفاده می شود.

جالب است بدانید که این گیاه حاوی چربی و کربوهیدرات بسیار کمی است. گل کلم منبع غنی فیبر است و برای سلامت بدن بسیار مفید است. از مهم ترین محصولات غذایی گل کلم می توان به خورش گل کلم، ترشی گل کلم، گل کلم سرخ شده و غیره اشاره کرد.

در ادامه با دو روش مختلف برای تهیه گل کلم سرخ شده همراه باشید.

دستور پخت گل کلم سرخ شده

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - طرز تهیه گل کلم سوخاری و پفکی خوشمزه و رستورانیتهیه گل کلم سوخاری و پفکی خوشمزه و رستورانی - طرز تهیه گل کلم سوخاری و پفکی خوشمزه و رستورانی

مواد لازم
گل کلم 250 گرم
آرد سفید 1 فنجان
خرده نان درشت 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر در حد لازم
روغن سرخ کردنی در حد لازم

مرحله اول

برای تهیه گل کلم سرخ شده ابتدا گل کلم را به اندازه دلخواه برش می دهیم سپس آن را شسته و در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

قابلمه را روی آتش می گذاریم و بعد از به جوش آمدن آب نمک و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم و گل کلم را داخل قابلمه می ریزیم. سپس آنها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا کمی نرم شوند. سپس بعد از گذشت این مدت قابلمه را از روی حرارت برداشته سپس گل کلم را داخل صافی می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله می گذاریم آب اضافی گل کلم کاملا کشیده شود سپس می گذاریم تا کاملا خنک شود. بعد از آن تخم مرغ ها را در ظرف مناسب و پهنی می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا آرد سفید را با کمی پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک ترکیب می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. ادویه های مشابه را در ظرفی جداگانه به آرد نان اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله نهایی

در مرحله آخر یک ماهیتابه عمیق و پهن را روی آتش بگذارید و به اندازه کافی روغن داخل ماهیتابه بریزید تا گل کلم مانند فلافل داخل ماهیتابه شناور شود. حرارت زیر ماهیتابه باید خیلی ملایم باشد تا گل کلم خوب سرخ شود.

در این مرحله تکه ای از گل کلم را بردارید و در ظرف حاوی آرد سفید بریزید سپس داخل تخم مرغ ها قرار دهید تا تمام قسمت های گل کلم با تخم مرغ آغشته شود و در آخر داخل آرد سوخاری بریزید سپس داخل روغن بریزید. تا زمانی که پخته شود. سرخ شده. به همین ترتیب تمام گل کلم ها را سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

دستور پخت پفک گل کلم

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - طرز تهیه گل کلم سوخاری و پفکی خوشمزه و رستورانی1731112399 685 طرز تهیه گل کلم سوخاری و پفکی خوشمزه و رستورانی - طرز تهیه گل کلم سوخاری و پفکی خوشمزه و رستورانی

مواد لازم
گل کلم 250 گرم
آرد سفید پینت
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه در حد لازم
آب در حد لازم

مرحله اول

برای تهیه گل کلم سرخ شده ابتدا گل کلم را به اندازه دلخواه برش می دهیم سپس آن را شسته و در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

قابلمه را روی آتش می گذاریم و بعد از به جوش آمدن آب نمک و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم و گل کلم را داخل قابلمه می ریزیم. سپس آنها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا کمی نرم شوند. سپس بعد از گذشت این مدت قابلمه را از روی حرارت برداشته سپس گل کلم را داخل صافی می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله می گذاریم آب اضافی گل کلم کاملا کشیده شود سپس می گذاریم تا کاملا خنک شود. تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و آرد، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید. همه مواد را با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آب یخ را کم کم به آبگوشت اضافه کنید تا آبگوشت خیلی رقیق نشده و غلظت پیدا کند.

مرحله چهارم

روغن را در یک قابلمه عمیق بریزید سپس روی آتش گاز قرار دهید. تکه های گل کلم را یکی یکی در مخلوط آماده شده قرار دهید سپس بلافاصله در روغن داغ قرار دهید و گل کلم را بگذارید تا کاملا سرخ شود. توجه داشته باشید که روغن باید به اندازه ای باشد که گل کلم را زیر آب ببرد. گل کلم تفت داده شده را روی دستمال کاغذی رد کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس با هر نوع سسی که دوست دارید سرو کنید و از خوردن این نان نوش جان خوشمزه لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا