مطالب

طرز تهیه مربای به با پوست؛ فوت و فن های قوام آمدن و خوش رنگ شدن مربا!

مربا با میوه های مختلفی تهیه می شود، بنابراین طعم آن بسیار متنوع است. مربای هویج، مربای آلبالو، مربای انار و مربا از پرطرفدارترین انواع این غذا هستند. طرز تهیه مربا در خوشرنگ نیاز به تکنیک های پیچیده ای ندارد و با رعایت چند نکته ساده می توانید مربای خانگی خوشمزه درست کنید.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه مربا با پوست آشنا کنیم. میوه خواص زیادی دارد و شما می توانید با تهیه این مربا از این خواص بهره مند شوید.

طرز تهیه مربا با پوست

مواد لازم
میوه برای 1 کیلوگرم
با تشکر 1 کیلوگرم
آب لیموی تازه 1 قاشق چای خوری
چوب دارچین 1 عدد
لعنت بهش 4 عدد

مرحله اول: آماده شدن برای

ابتدا باید کلم را خوب بشویید چون قرار نیست پوست کلم را بگیرید سپس هر کلم را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و تفاله آن را از وسط کلم بردارید سپس به صورت مکعبی یا تکه های کوچک برش دهید.

توجه: می توانید پالپ میانی را خشک کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: مربا را کف کنید

بعد از آن در قابلمه مسی بریزید یا می توانید از قابلمه هم استفاده کنید تا رنگ آن بیشتر شود سپس آب را اضافه کنید و روی آتش بگذارید و بگذارید بیست دقیقه تا نیم ساعت بجوشد و بگذارید تا نرم شود. در همین حین، کف را روی مربا بردارید.

مرحله سوم: شکر را اضافه کنید

وقتی کمی پخت شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر حل شود. مهم ترین مرحله در این مرحله برای زیبا شدن مربا این است که کاسه مربا را بعد از حل شدن شکر روی حرارت پخش کن قرار دهید، کاسه را روی شعله پخش کن قرار دهید، آن را روی درب بخارپز قرار دهید. و 1- بپزید و دو ساعت روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا پخته و غلیظ شود.

توجه داشته باشید که اگر طعم هل و دارچین را در مربای خود دوست دارید، می توانید قبل از دم کشیدن، یک چوب دارچین یا چند غلاف هل اضافه کنید.

توجه:

برای بررسی قوام مربا عجله نکنید. بعد از یکی دو ساعت مربا را بردارید و کمی از مربا را در بشقاب بریزید و بگذارید کمی خنک شود. اگر به راحتی از روی بشقاب نیفتد آماده است.

مرحله آخر: آب لیموی تازه را اضافه کنید

بعد از 3 ساعت آب سیب تازه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و درب قابلمه را دوباره بگذارید و بگذارید یک شب در دمای اتاق خنک شود تا غلیظتر و رنگ آن بیشتر شود سپس آن را در ظرف تمیزی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. . .

توجه:

مربا را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و درب آنها را محکم ببندید. می توانید شیشه ها را در آب جوش استریل کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.

آخرین نکته برای پخت مربا با پوست:

  • اگر می خواهید مربا رنگ خوبی داشته باشد، حتما از شعله پخش کن و بادگیر استفاده کنید.
  • برای اینکه این مربا قرمز شود باید 22 ساعت در دمای محیط باشد و دم بکشد.
  • می توانید به این مربا هل یا دارچین و زعفران اضافه کنید اما دستور ساده آن عالی است.
  • مربا پس از سرد شدن مانند عسل غلیظ می شود و در نتیجه وقتی گرم می شود رقیق تر می شود.
  • اگر می ترسید مربا شیرین شود، حتماً در چند دقیقه آخر پخت، دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  • افزودن هل و گلاب به مربای خانگی اختیاری است، اما این مواد مربا را خوشمزه می کنند.
  • برای تهیه مربا بدون شکر می توانید به جای شکر از کمی آب انگور استفاده کنید. اگر مربا خیلی شیرین بود می توانید بعد از آماده شدن مربا کمی عسل به آن اضافه کنید.
  • یکی از دلایل سیاه شدن مربا این است: اگر آن را در حالی که هنوز داغ است داخل شیشه بریزید، مربا سیاه می شود. پس صبر کنید تا مربا خنک شود سپس آن را داخل شیشه بریزید.
  • برای تهیه مربای گردو می توانید مقداری گردوی خرد شده به مربا اضافه کنید تا مربا لذیذتر شود.

Related Articles

Back to top button