مطالب

طرز تهیه لواشک گیلاس شیرین و خوشمزه

تنوع زیاد میوه ها و آفتاب داغ تابستان این زمان را به بهترین زمان برای تهیه انواع نان پیتا تبدیل کرده است. اگر از طرفداران لواش هستید، می دانید که لواش در سه طعم وجود دارد لواش ترش، لواش شیرین و لواش ملیس به انواع نان آلو، نان گیلاس، نان انار، نان گوجه سبز، نان کیوی و سایر میوه های ترش تقسیم می شود، نان سیب، نان گیلاس، نان زردآلو و سایر میوه ها به نان شیرین معروف است. ترکیب میوه های ترش و شیرین باعث ایجاد نان لطیفی می شود.

اگر لواش متوسط ​​با طعم ترش خوب ندارید به شما توصیه می کنیم تا فرصت دارید یک لواش زیبا و شیرین آلبالو تهیه کنید و از خوردن لواش خانگی سالم و خوشمزه لذت ببرید. با استفاده از روش های نگهداری گیلاس می توانید این لواش خوشمزه را در تمام فصول سال تهیه کنید.

طرز تهیه نان آلبالو نان انار نان سیب نان آلوچه نان ترش طرز تهیه نان پیتا انواع نان پیتاطرز تهیه نان آلبالو نان انار نان سیب نان آلوچه نان ترش طرز تهیه نان پیتا انواع نان پیتا

طرز تهیه لواش گیلاس

  • برای تهیه نان لواش گیلاس باید تقریباً مانند نان لواش آلبالو عمل کنید. با این روش ابتدا باید آلبالوها را بشویید و هسته های آن را جدا کنید، در قابلمه بریزید و یا گیلاس ها را بدون درآوردن هسته بپزید زیرا در حین پوره کردن به راحتی می توانید هسته ها را جدا کنید.
  • وقتی آلبالوها پخته شد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
  • یک سبد صافی را روی یک کاسه یا کاسه قرار دهید و آلبالوها را داخل صافی بریزید و فشار دهید تا آب آن به کاسه پایینی منتقل شود.
  • بعد از آبکش کردن آلبالوها می توانید تفاله آن را در غذاساز ریخته و در آخر با عصاره آلبالو مخلوط کنید.

لواش آلبالو خانگیلواش آلبالو خانگی

  • حالا کف سینی نایلون یا سلفون پهن کنید و مخلوط لواش آلبالو را به طور یکنواخت داخل آن بریزید.
  • سس لواش آلبالو را داخل سینی ها بریزید و به ضخامت مناسب (حدود 1 سانتی متر) پهن کنید.
  • سینی را در آفتاب قرار دهید تا نان پیتا خشک شود. علاوه بر این، می توانید با روش های دیگری برای خشک کردن لباس های شسته شده در خانه آشنا شوید.
  • لواش گیلاس حدود دو روز طول می کشد تا خشک و آماده مصرف شود.

👩‍🍳 توجه: همچنین می توانید کتانی را در سایه خشک کنید. در این صورت رنگ نان پیتا شما قرمزتر و زیباتر می شود. اما زمان بیشتری می برد.

لواش آلبالو خانگیلواش آلبالو خانگی

طرز تهیه لواش آلبالو

مواد لازم
گیلاس قرمز یا زرد 1 کیلوگرم
آب 1 لیوان
نمک 1 قاشق چای خوری
گیلاس نیم کیلو
رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواش آلبالو خانگی:

  • برای تهیه این پیتا لازم است ابتدا میوه ها را شسته و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  • سپس هسته های گیلاس و سیب را بردارید و در ظرفی بریزید.
  • آب و نمک را به میوه ها اضافه کنید و بگذارید خوب بپزند و بپزند.
  • وقتی آب اضافی میوه ها تبخیر شد، رب انار را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی آن را کاملا له کنید.
  • سس به دست آمده را در سینی های سلفون پخش می کنیم و در زیر نور مستقیم آفتاب قرار می دهیم.

👩‍🍳 توجه: در این صورت می توانید نان پیتا را در سایه نیز خشک کنید، اما توجه داشته باشید که نان پیتا که در آفتاب خشک شده است علاوه بر زمان بر بودن، اسیدی تر نیز خواهد داشت!

لواش آلبالو خانگیلواش آلبالو خانگی

طرز تهیه لواش آلبالو و زردآلو

مواد لازم
گیلاس قرمز 1 کیلوگرم
زردآلو نیم کیلو
آب 1 لیوان

طرز تهیه لواش گیلاس و زردآلو:

  • آلبالو و زردآلو را بشویید و هسته های آنها را جدا کنید.
  • میوه ها را داخل کاسه بریزید و به آن آب اضافه کنید.
  • به روش بالا یعنی در مدت زمان طولانی و شعله کم اجازه دهید پیتا کاملا بپزد و نرم شود.
  • در مرحله آخر وقتی آب اضافی میوه ها گرفته شد، مواد را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شوند. (یا از گوش گیر برقی استفاده کنید.)
  • سپس سس را در سینی های سلفون پخش کرده و زیر نور مستقیم آفتاب قرار می دهیم.

لواش آلبالو و زردآلولواش آلبالو و زردآلو

طرز تهیه لواش آلبالو در فر

  • برای تهیه این پیتا در فر، پس از تهیه سس پیتا، سینی فلزی را با کمی روغن چرب کنید، سپس مواد را در آن پخش کنید.
  • فر را روی 50-80 درجه قرار دهید سپس سینی فر را داخل آن قرار دهید. (در فر را نیمه باز بگذارید.)
  • بعد از حدود یک ساعت، متوجه خواهید شد که آب اضافی پیتا به آرامی تبخیر می شود.
  • بعد از اینکه پیتا به رطوبت مورد نظرتان رسید، فر را خاموش کنید و پیتا را بردارید. (بسته به رطوبت لباسشویی، تقریباً 3 تا 5 ساعت طول می کشد.)

لواش گیلاس در فرلواش گیلاس در فر

حرف آخر

فصل تابستان و میوه های رنگارنگی که برای تهیه نان پیتای سالم و خوشمزه زنده می شوند. اگر یک بار نان پیتا را در خانه درست کنید، حتی نمی توان طعم رویایی آن را با نان پیتای بی کیفیت موجود در بازار مقایسه کرد!

در این مطلب شما را با طرز تهیه نان لواش آلبالو در منزل آشنا کردیم و انواع آن ترش، شیرین و مخلوط با آلبالو و زردآلو را توضیح دادیم. امیدواریم از این مقاله نهایت استفاده را برده باشید و تجربه خود را در انتهای این صفحه با ما به اشتراک گذاشته باشید.

پیشنهاد می کنیم اگر علاقه مند به تهیه انواع نان پیتای خانگی هستید مقاله طرز تهیه نان پیتای خرمالوی خانگی را در جومیت از دست ندهید!

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا