مطالب

این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

آشپزخانه قلب خانه است، به همین دلیل است که اغلب کثیف ترین و آشفته ترین مکان در خانه است. ظروف، میز، اجاق گاز و سینک از جمله مواردی هستند که بیشترین استفاده را در آشپزخانه دارند. شما به طور مرتب قسمت های آشپزخانه خود را تمیز می کنید، اما قطعاً قسمت هایی وجود دارد که فراموش می کنید تمیز کنید.

در مورد مناطق و چیزهایی که ممکن است هر روز هنگام تهیه غذا از آنها استفاده کنید فکر کنید. مواردی که باید در نظر بگیرید عبارتند از: پیشخوان آشپزخانه، دستگیره، سینک، اسفنج، بطری آب قابل استفاده مجدد و موارد دیگر. آنها اغلب روزانه لمس می شوند، بنابراین لازم است آنها را روزانه یا چند بار در هفته ضد عفونی کنید تا از باکتری ها و آلودگی جلوگیری شود.

کثیف ترین مکان ها در آشپزخانه است

1. همه دسته، دستگیره و پد لمسی

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

هر وسیله ای در آشپزخانه شما یک صفحه کنترل یا دستگیره دارد که هر بار که از آن استفاده می کنید آن را لمس می کنید. مهم است که به یاد داشته باشید که همه آن دستگیره ها، دکمه ها یا پدهای لمسی را به صورت هفتگی بشویید، به خصوص اگر هنگام پختن یا دست زدن به غذای خام آنها را لمس می کنید.

مطمئن شوید که دسته‌ها و پانل‌های کنترل دستگاه را با استفاده از یک دستمال یا اسپری ضدعفونی‌کننده و یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی تمیز کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین روال تمیز کردن خانه هنگام آمدن مهمان

2. حوضه

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!1731213492 361 این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

حتی اگر سینک آشپزخانه شما آب زیادی از داخل آن می گذرد، احتمالاً میکروب هایی روی سطح، به خصوص در درزهای سینک و اطراف زهکشی کمین کرده اند.

سینک آشپزخانه باید بعد از تهیه هر وعده غذایی، شستن ظروف یا حداقل یک بار در روز ضدعفونی شود و دستگیره ها، شیرها و قطعات آشپزخانه نزدیک سینک را فراموش نکنید. از یک پاک کننده سینک حاوی مواد ضدعفونی کننده و یک حوله تمیز یا دستمال مرطوب ضدعفونی کننده یکبار مصرف استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه تمیز کردن سینک آشپزخانه مشکی: آشنایی با روش های کاربردی و موثر

3. اسفنج، برس و حوله ظرف

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!1731213492 330 این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

در تلاش برای کاهش استفاده از دستمال کاغذی و اثرات زیست محیطی آنها، بسیاری از خانه ها از اسفنج های سلولزی، برس های وان و حوله های پارچه ای استفاده می کنند. متأسفانه اسفنج های آشپزخانه و برس های اسکراب در صورتی که به درستی شسته و ضدعفونی نشوند دارای سطوح بالایی از باکتری هستند.

بیشتر بخوانید: ضد عفونی کننده اسکاچ، آلوده ترین ابزار آشپزخانه!

4. یخچال

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!1731213493 483 این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

قبلاً در مورد مواردی که ممکن است در دسته ها و پد لمسی یخچال شما پنهان باشد صحبت کرده ایم، اما حتی با دمای پایین، برخی از باکتری های بسیار مضر می توانند در داخل یخچال شما رشد کنند.

بیشتر میوه ها و سبزیجات اگر قبل از نگهداری شسته نشوند، مدت بیشتری تازه می مانند. در این حالت، بهتر است برای جلوگیری از خراب شدن سریع، آن ها را نشویید، اما برای جلوگیری از آلودگی بیشتر، شستشوی مکرر کشوها مهم است، زیرا ممکن است بقایای مواد غذایی یا باکتری ها باقی بمانند.

همین اتفاق در مورد گوشت خام نگهداری شده در یخچال نیز می افتد. نشتی ها و مایعات بسته بندی در کشوها و در امتداد لبه های قفسه ها جمع می شوند. در صورت امکان، کشوها یا قفسه های یخچال را به صورت ماهانه جدا کنید و سطوح را با مواد شوینده ملایم و آب گرم یا گرم بشویید. با یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید.

5. تخته آشپزخانه

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!1731213494 454 این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

تخته‌ها، به‌ویژه تخته‌های چوبی، می‌توانند باکتری‌هایی را در گوشه‌ها و شکاف‌ها نگهداری کنند که حتی پس از یک بار استفاده ظاهر می‌شوند. داشتن حداقل دو بشقاب جداگانه مهم است: یکی برای میوه ها و سبزیجات و دیگری برای گوشت. این باعث کاهش آلودگی متقابل در حین تهیه غذا می شود.

هر تخته را بعد از هر بار استفاده با آب گرم و صابون بشویید و با آب داغ خوب بشویید. سپس با یک دستمال کاغذی تمیز یا دستمال ظرفشویی کاملا خشک کنید. همچنین می توانید تخته های برشی را انتخاب کنید که می توان آن ها را در ماشین ظرفشویی برای تمیز کردن کامل قرار داد.

بیشتر بخوانید: تمیز کردن تخته گوشت به روش های بسیار موثر

6. شمارنده

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!1731213494 374 این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

پیشخوان های آشپزخانه خود را نادیده نگیرید، زیرا آنها اغلب مناطقی هستند که به صورت روزانه کیسه ها، کیسه های خرید و سایر اقلام در آن قرار می گیرند و غذا در آنجا آماده می شود.

یک دستمال ضدعفونی کننده یا پارچه تمیز و اسپری ضدعفونی کننده بردارید و قبل از تهیه غذا یا حداقل یک بار در روز تمیز کنید. اسفنج ها یا حوله های ظرفشویی استفاده شده را دور بیندازید زیرا ممکن است حاوی باکتری و میکروب باشند.

7. نمک دان و فلفل دان

svg+xml,%3Csvg%20xmlns= - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!1731213495 550 این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما - این ۷ نقطه در آشپزخانه آلوده ترین قسمت خانه شما هستند!

آخرین نقطه کثیفی که باید به آن توجه کنید نمکدان و فلفلدان در آشپزخانه است. نمکدان و فلفل‌دان اغلب در حین تهیه غذا استفاده می‌شوند و اغلب آنها را لمس می‌کنند. بعد از تهیه هر وعده غذایی آن را با یک دستمال ضدعفونی کننده به دقت پاک کنید و هر هفته آن را به خوبی تمیز کنید.

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این مقاله با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا